Nieuwsbrief HSV The Eagles augustus 2014
 
Beste leden van The Eagles, 

We zijn begonnen met de tweede helft van het seizoen en over een maand worden de laatste wedstrijden alweer gespeeld. Maar niet getreurd want er staan een aantal leuke dingen op de agenda. Zo hebben we de MVP party waar we met elkaar op een leuke manier het seizoen gaan afsluiten. Ook hebben we nog een reünietoernooi en een klusdag. En worden de pupillen 1 o.l.v. Harry dit jaar voor de 3e keer kampioen?! Dit kan je zelf zien tijdens hun wedstrijd op zaterdag 20 september! Kom ook bij al deze activiteiten en laten we het seizoen gezellig samen afsluiten. 

Marjolein Beumer.  
Voorzitter HSV The Eagles.
 
 
Speerpunt sport centraal
De zomerstop is voorbij en we zijn weer begonnen. In de kantine hangt hiervoor het nieuwe dienstenrooster. Dit vind je direct naast de deur om de hoek, bij de ingang van de kantine. Ook is het rooster naar alle leden gemaild en staan de diensten in de nieuwsbrief bij agenda. Het seizoen loopt nog door tot 11 oktober.  
Wieke nieuwste lid kantinecommissie
Niet iedereen zal haar al eens gezien hebben want ze is nog maar een half jaar bij The Eagles, maar Wieke Smalbruggen is regelmatig bij ons sportpark te vinden. Haar dochter Leonique speelt bij pupillen 1 en zelf speelt ze bij Dames 1. Verder is ze nu ook begonnen als nieuwste lid van de kantinecommissie. Wieke heeft vroeger bij Robur'58 gespeeld en na 12 jaar is weer begonnen met onze mooie sport. 

Ze speelt 2e honk en dat bevalt haar goed. Ze heeft in totaal zo'n 5 jaar gespeeld en dat helpt als je weer begint. Helaas moet ze conditioneel wel even weer wennen. Maar haar conditie verbeteren is ook een belangrijke reden om weer te beginnen, want sportscholen en andere sporten vond ze allemaal maar niets. 

Wilt u het hele interview lezen met Wieke en haar redenen om bij de kantinecommissie te gaan. Klik dan op de link. 
http://hsveagles.nl/nieuws/interview-wieke-smalbruggen/
Pupillen 2
Afgelopen zaterdag heeft ons pupillen 2 team o.l.v. coach Robbert hun eerste wedstrijd gewonnen met 9-3 van de Knickerbockers. Een super goede prestatie voor dit nieuwe en jonge team! En wist je dat er van bijna elke wedstrijd een verslag op de website staat? Deze zijn terug te vinden via onderstaande link:
http://hsveagles.nl/teams/pupillen-2/wedstrijdverslagen/
Afvalscheiding
Wij Eagles zijn ons natuurlijk bewust van het milieu en daarom willen we graag meer doen moet afval scheiding. In de kantine hebben we rechts om de hoek, onder het mededelingenbord diverse bakken staan. Help ons mee om het afval beter te scheiden en gooi je afval in de juiste bakken!

Speerpunt communicatie
De afgelopen zomermaanden heb je de Eagles vaak in media kunnen zien. De stentor heeft een rapportage over de heren en de dames gemaakt en de Stedendriehoek heeft ook een mooi stuk geschreven  over onze vereniging. Dit draagt bij aan meer bekendheid voor onze club en onze wens om meer mensen te informeren over onze mooie sport. Alle stukjes kan je terug zien op onze Facebookpagina.
 

Reünietoernooi
Zondag, 12 oktober vindt ons jaarlijkse reünietoernooi plaats. Oud-leden en huidige leden kunnen dan naar de velden van The Eagles komen om als vanouds een balletje te slaan en te gooien. Kom jij ook gezellig kijken of wil je één van de teams aanvullen tijdens een wedstrijd softballen? Bekijk dan het evenement op onze Facebook-pagina voor meer informatie of geef je op via info@hsveagles.nl 
Zoals altijd wordt het reünietoernooi door Mary en Linda georganiseerd. 
Nieuws uit de kantine
De kantinecommissie is druk bezig met allerlei zaken in en rondom de kantine. Helaas zijn de broodjes bapao iets duurder geworden door een nieuwe leverancier. Ook staat er nu in elke dug-out een grote afvalcontainer zodat de kleine prullenbakken niet steeds weg waaien. Willen jullie er na de wedstrijd ook op letten dat de vuilniszakken worden geleegd? Heb je tips of vragen voor de kantinecommissie? Mail dan naar lloyd@hsveagles.nl
Pannenkoekendag ging er in als koek!
Op 5 juli werd er voor de jeugdleden een pannenkoekendag georganiseerd. Gewapend met 4 pannen ging een aantal ouders al vroeg aan de slag om alle jeugdspelers na hun wedstrijd te kunnen voorzien van een pannenkoek. Niet alleen onze jeugd bleek een liefhebber te zijn van deze lekkernij. Ook veel ouders en andere toeschouwers meldden zich bij de kraam om voor 0.50 cent een pannenkoek te bemachtigen. Ze vielen goed in de smaak. Meer dan 100 pannenkoeken werden er die dag gebakken. Een geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is, hopelijk dan wel met iets mooier weer!

Speerpunt financieel gezond 
De familie Merfol is erg actief binnen de club. Nu hebben ze ook nog de een extra picknicktafel gefinancierd voor onze club als Vrienden van de Eagles. Ons terras is hierdoor nog mooier geworden. 

Most Valuable Player awards
Zaterdagavond 11 oktober vanaf 19 uur houden we voor het eerst een MVP-award avond. Wedstrijden win je alleen als team maar toch willen we ook individuen belonen voor hun prestaties. Per team worden er 3 prijzen verdeeld. Categorie 1 is de meest waardevolle speler. Categorie 2 is beste slagprestatie en de 3e categorie mag door de coach zelf bepaald worden (bijvoorbeeld pechvogel van het jaar). Ook zullen we van elk team een team foto maken. De MVP-avond is een gezellige verkiezingsavond waarbij de hele club ziet wie er bijzondere prestaties hebben geleverd en waarop we samen met seizoen afsluiten. Zorg allemaal dat je er bij bent. 

Agenda 
- zaterdag 20 september
10.00 uur Pupillen 1 - Uitsmijters
Scheidsrechter Paul Nalis
12.30 uur Pupillen 2 - Giants
Scheidsrechter Marieke
- zondag 21 september 
14.30 uur Honkbal 1 - Blue Hawks
Scheidsrechter Perry & Rene
Kantinedienst Mary en Linda.
- zaterdag 27 september
10.00 uur Pupillen 2 - Esca
Scheidsrechter Anna
13.00 uur Aspiranten -Giants
Scheidsrechter Michiel
- zaterdag 4 oktober
10.00 uur Pupillen 1 - Robur
Scheidsrechter Jasper + Fabian
- zaterdag 11 oktober
13.00 uur Aspiranten - Uitsmijters
Scheidsrechter Melissa 
- zaterdagavond 11 oktober
Most Valuable Player party
- zondag 12 oktober 
Reünie toernooi 
- zaterdag 18 oktober 
End of Season klusdag

 
Honk-en softbalvereniging The Eagles
Colmschaterstraatweg 3
7433 PR Schalkhaar

website:
http://www.hsveagles.nl


Facebook pagina: HSV The Eagles Deventer.   
https://www.facebook.com/hsveagles

Twitter: HSV The Eagles. 
http://www.twitter.com/hsveagles