Nieuwsbrief HSV The Eagles december 2014

 
Beste leden van The Eagles, 

Allereerst wil ik iedereen een sportief en gezond 2015 wensen! Het huidige bestuur is nu bijna een jaar geïnstalleerd en als ik
terugkijk als voorzitter op afgelopen jaar dan ben ik nu al erg trots. Trots op al onze trainers en coaches die elke week meerdere malen op het veld staan. Trots op al onze vrijwilligers die meedenken en meehelpen om onze club succesvol te maken. En dat we succesvol zijn geweest laten de resultaten naar mijn mening zien. Tijdens de ALV op 25 maart 2015 daar meer over. Ook ben ik super trots dat wij uit alle inzendingen voor de Deventer Sportfoto van het Jaar bij de laatste drie behoren. Links staat de prachtige foto met Magali in de hoofdrol, gemaakt door Tom Smit. Bedankt iedereen voor jullie inzet, plezier, sportiviteit, meedenken, feedback, organiseren, handen uit de mouwen steken en voor alle gezellige momenten aan de bar. Hopelijk kunnen we in 2015 weer op jullie rekenen! Laten we daar tijdens de nieuwjaarsborrel op 25 januari het glas op heffen! 

Marjolein Beumer.  
Voorzitter HSV The Eagles.
 
 
Speerpunt sport centraal
Onze trainers en coaches

Afgelopen jaar zijn er helaas een aantal trainers en coaches gestopt. Maar gelukkig zijn er ook veel mensen gebleven en hebben we een aantal nieuwe trainers en coaches. Onze technische staf ziet er als volgt uit: 
- Pupillen: Remko Hattink en Jessica Kroeskop
- Aspiranten: Edward Oskamp, Sergio Zaffuto en Fred Put
- Junioren: Dirk Braham, Marco Jansen en Jaimy Braham
- Softbal dames: Giselle Ras en Jikke Hijlkema
- Honkbal: Sando Doornberg en Eddy Kchira
- Softbal recreanten: Perry de Jong
Nieuwjaarsborrel
25 januari om 15 uur is de nieuwjaarsborrel in het clubhuis. Jij bent er toch ook bij?! We maken dan ook de nieuwe naam van het clubhuis bekend.
DOE-dag NLDoet
Op zaterdag 21 maart gaan we klussen tijdens NLDoet. We gaan aan de slag met de kantine en velden. Daar hebben wij vrijwilligers voor nodig. Meldt jezelf en anderen aan op http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=3137

Kerstdiner jeugd
In de kerstvakantie heeft de jeugdcommissie weer een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd waaronder een kerstdiner op 14 december. Het was super gezellig en lekker!
Speerpunt communicatie
Enquête seizoen 2014

Afgelopen maand hebben we onder al onze leden een enquête uitgezet waarin we gevraagd hebben naar feedback en input voor 2015. We hebben veel positieve en goede input gekregen die we zeker gaan gebruiken voor aankomend seizoen. Tijdens de ALV op 25 maart zullen we de resultaten van de enquête laten zien. Bedankt voor het invullen! 
ALV 2015
Op woensdagavond 25 maart 2015 is de Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze avond blikken we terug op afgelopen jaar met beeldmateriaal en zullen we onze financiële resultaten laten zien.  Ook presenteren we onze  begroting en speerpunten voor seizoen 2015. Graag zien we jullie dan ook! 

 
Tenue
Afgelopen seizoen was het laatste seizoen waarin we in de rode, zwarte of witte broek konden spelen. Komend seizoen is ons nieuwe tenue zoals hierboven afgebeeld. Heb jij nog materiaal of kleding nodig? Die kan je bestellen via materiaal@hsveagles.nl.
Vrijwilligersverkiezing
Op 27 november stonden wij als 1 van de genomineerden voor Vrijwilligersvereniging in de categorie sport- en recreatie. We hebben niet gewonnen maar het was een leuke avond. Op onze Facebook-pagina is een link te vinden naar het filmpje van die avond. 

Speerpunt financieel gezond
In 2015 heeft de 1e Vriend van The Eagles zich alweer gemeld. Bedankt Mark Oosterhoff! Wil jij voor €25 ook vriend van The Eagles worden voor seizoen 2015? Stuur dan een mail naar vriendvan@hsveagles.nl. Tijdens de ALV laten we weten wat we met de bijdrages over afgelopen seizoen hebben gedaan en nog gaan doen. 

Even voorstellen

Ik ben Marco Jansen, ben 42 jaar en getrouwd met Pamela.
We hebben 3 kinderen, 2 jongens Robin en Perry en 1 dochter Kayleigh. Door de jaren heen heb ik met veel trainers/coaches samengewerkt bij de teams van Robin of Perry. Hierdoor heb ik veel opgestoken van deze mooie sport. Toen ik hoorde dat Lucien stopte als materiaalman heb ik aangeboden om deze taak op te pakken. Ik vind het namelijk belangrijk dat dit soort taken/zaken goed verlopen, zodat het seizoen goed en vlekkeloos kan verlopen.
Zie het volledige verslag van Marco op onze site!
AGENDA 
Zondag 25 januari
Nieuwjaarsreceptie
7 februari 
Filmavond jeugd
14 maart
Activiteit jeugd 
21 maart 
DOE-dag NLdoet
25 maart 
Algemene Leden Vergadering
3-4-5 april
Spring-Swing toernooi
10 april
Start of the season borrel
11 april
Start competitie
25 mei
Mix-toernooi
30 mei 
Vrijwilligersdag
5 juli 
Recreantentoernooi
Oktober
MVP Verkiezing
Eagle of the Year verkiezing
Reunietoernooi
Honk-en softbalvereniging The Eagles
Colmschaterstraatweg 3
7433 PR Schalkhaar

website:
http://www.hsveagles.nl 

Facebook pagina: HSV The Eagles Deventer.   
https://www.facebook.com/hsveagles

Twitter: HSV The Eagles. 
http://www.twitter.com/hsveagles