Nieuwsbrief HSV The Eagles juni 2014


 
Beste leden van The Eagles, 

De afgelopen maand heeft het WK voetbal voor veel saamhorigheid gezorgd in Nederland,
SAMEN is ook belangrijk voor The Eagles. Enkel door onze vrijwilligers en leden hebben we afgelopen maanden zoveel voor elkaar gekregen. De scoordersscheidsrechters en kantinedienst die elke wedstrijd weer aanwezig zijn. Maar ook de stichting en de veldcommissie die zorgen voor dagelijks onderhoud, zoals netjes gemaaid gras op de heuvel. De kantinecommissie die zorgt voor de inkoop en koude drankjes en zo kan ik nog vele anderen noemen. Het lijkt zo vanzelfsprekend maar zonder al deze vrijwilligers zouden wij niet kunnen bestaan. Wil jij je steentje bijdragen of heb je nog vragen, verzoeken of verbeterpunten? Laat het dan weten via voorzitter@hsveagles.nl

Marjolein Beumer.  
Voorzitter HSV The Eagles.
 
 
Speerpunt sport centraal
Voordat we de zomerstop in gaan nog even een sportieve update. Onze dames zijn dit jaar voor het eerst actief in de 3e klasse en handhaven daar netjes op de 6e plek, dat geldt ook voor onze mannen die tevens de 6e plek bezetten. De junioren doen het erg goed op de 2e plek en onze aspiranten staan op de 4e plek. Ons nieuwe pupillen2 team staat bijna onderaan maar hebben hun eerste wedstrijd gewonnen. Het team met de beste prestaties is het pupillen1 team, ongeslagen op de 1e plek. Gaat Harry voor de 3e keer kampioen worden met zijn team?! Kom aanstaande zaterdag onze jeugdteams en de junioren aanmoedigen vanaf 10.00 uur! 
Zomeractiviteiten
We zitten aan de vooravond van de zomerstop en we vinden het jammer om in deze weken niets te doen. Daarom spelen we een summer league. Vanaf 18 juli zal elke vrijdagavond vanaf 19.30 uur FRIDAY's FUNNIGHT zijn. Lekker ongedwongen een potje softballen voor alle geïnteresseerden vanaf 12 jaar. Opgeven is niet nodig, kom gewoon gezellig langs!
Clinic Ned. Team
Op 10 juni hebben we een zeer geslaagde clinic gehad van het Nederlands Softbalteam. Ruim 25 kinderen hebben meegedaan aan de clinic waarin in groepjes werd geslagen, gefield en gevangen. Ook heeft de clinic minimaal 1 nieuw lid opgeleverd. Zie de foto's van de clinic op http://www.natuurlijkwild.nl/eagles


Huisfotograaf

Hebben jullie de foto's van Tom Smit al gezien? Tom heeft al een aantal keer prachtige foto's gemaakt voor The Eagles. Bekijk ze ook op http://www.natuurlijkwild.nl/eagles
Speerpunt communicatie
Wist jij dat er bijna elke week een krantenartikel in de Stentor staat over de wedstrijden van onze heren en dames? Je kunt de artikelen terugvinden op onze Facebookpagina. Like ons en volg alle nieuwsitems!
 
Pannenkoekendag
Aankomende zaterdag 5 juli spelen de jeugdteams hun laatste wedstrijd voor de zomerstop. En omdat alle teams ook nog eens thuis spelen willen we van deze dag een echte pannenkoeken-dag maken waarbij er door iedereen die dat wil ook nog leuke activiteiten gedaan kunnen worden. Dus kom onze jongens en meiden aanmoedigen en eet een lekker pannenkoekje mee!


Recreantentoernooi
Komende zondag, 6 juli vindt ons jaarlijkse recreantentoernooi plaats. Kom jij ook gezellig kijken of wil je één van de teams aanvullen tijdens een wedstrijd softballen? Kom dan vanaf 11 uur langs bij The Eagles. 
Mix toernooi
Maandag 9 juni (2e Pinksterdag) hebben we het jaarlijkse mix-toernooi weer georganiseerd. Totaal hebben we met alle deelnemers 6 teams kunnen maken die tegen elkaar hebben gespeeld. Een gezellige dag georganiseerd door de recreanten. Ben jij er volgend jaar ook bij?!

Speerpunt financieel gezond 
Ijsselhotel sponsort Eagles
Het IJsselhotel, Deventer’s mooiste en meest bekende hotel, is de kersverse sponsor van HSV the Eagles! HSV the Eagles is het IJsselhotel erg dankbaar voor haar bijdrage aan onze vereniging!

Nieuwe vrienden van The Eagles 
Ook afgelopen maand hebben we weer twee nieuwe Vrienden van The  Eagles mogen verwelkomen. René de Jong en Giselle Ras zijn onze meest recente vrienden. Bedankt voor jullie bijdrage! Wil jij ook Vriend worden voor een bedrag van €25 of meer? Klik dan op onderstaande link, daar vind je ook al onze Vrienden. We houden jullie op de hoogte waarvoor we het geld gaan gebruiken en ook willen we de namen van onze vrienden op een mooie manier in het clubhuis tonen.
http://hsveagles.nl/eagles/vriendenvan/

Agenda
- zaterdag 5 juli
Pannenkoekendag
10.00 Pupillen - Blue Hawks
10.00 Pupillen 2 - Hickory
13.00 Aspiranten - Hickory
14.00 Junioren - Phoenix
- zaterdag 6 juli
Recreantentoernooi
- vrijdag 11 juli 

start Haarlemse Honkbalweek
- zondag 13 juli
13.00 Heren - Moorfielders
Recreanten driekamp
- vrijdag 18 juli
19.30 uur Friday's Funnight
- zaterdag 19 juli
14.00 uur Junioren - Hickory
- vrijdag 25 juli 
19.30 uur Friday's Funnight
- vrijdag 1 augustus
19.30 uur Friday's Funnight 
19.00 WK softbal 11-stedentoer bij Giants
- vrijdag 8 augustus 
19.30 uur Friday's Funnight
- vrijdag 15 augustus 
19.30 uur Friday's Funnight
Start WK Softbal
- zaterdagavond 11 oktober
Most Valuable Player party
- zondag 12 oktober 
Reünie toernooi 
- zaterdag 18 oktober 
End of Season klusdag

Honk-en softbalvereniging The Eagles
Colmschaterstraatweg 3
7433 PR Schalkhaar

website:
http://www.hsveagles.nl


Facebook pagina: HSV The Eagles Deventer.   
https://www.facebook.com/hsveagles

Twitter: HSV The Eagles. 
http://www.twitter.com/hsveagles

Terug