Nieuwsbrief HSV The Eagles maart 2014

 

Beste leden van The Eagles, 

Na de eerste weken als voorzitter schrijf ik deze nieuwsbrief met veel enthousiasme en drive voor het komende seizoen. Op 19 maart is de ALV geweest met een opkomst van ruim 30 leden, hier hebben wij onder anderen het motto van 2014 gepresenteerd: 
"Waarom moeilijk doen als het samen kan". Onze speerpunten voor 2014 zijn: 
1. Een
financieel gezonde vereniging
2. Onze
sport centraal 
3.
Communicatie met onze leden 
De komende periode zal in het teken staan van nieuwe structuur met veranderingen op alle fronten en dat zal best even wennen zijn. Laten we praten
met elkaar en niet over elkaar, om zo samen te verbeteren. Ik ben ontzettend trots op The Eagles en het 7-koppige bestuur waar ik deel van uit mag maken. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! 

Marjolein Beumer.  
Voorzitter HSV The Eagles.
 
 
Speerpunt sport centraal
Voor het speerpunt onze sport centraal hebben we ook een aantal acties in gang gezet. De trainers en coaches gaan samen aan de slag met een een doorlopende leerlijn. Daarnaast zal er dit jaar aan het eind van het seizoen de verkiezing van MVP (Most Valuable Player) zijn! Een avond met veel gezelligheid en prijsuitreikingen voor een MVP, beste slagman/vrouw en een eigen teamnominatie. Samen kijken we zo terug op de sportieve prestaties van het seizoen. Ga jij er met die prijs vandoor!?

Pupil van de week
Tijdens het interactieve deel van de ALV kwamen er veel tips over samenwerking tussen jeugd en senioren. Een van de tips was Pupil van de week. Hier gaan we dit seizoen mee van start. Elke week wordt er een pupil gekozen om de 1e bal te werpen bij de wedstrijd van de senioren. Zij krijgen een mooie diploma en mogen bat-boy of bat-girl zijn tijdens de wedstrijd. 

Eagles op de Brink
Tijdens de nationale sportweek staan wij op 23 april van 13-17 uur op de Brink in Deventer met een clinic om nieuwe leden te werven. Wil jij helpen met de clinic of flyeren? Meld je dan aan bij voorzitter@hsveagles.nl of kom gezellig langs! 

Speerpunt communicatie
Voor het speerpunt communicatie gaan we onder anderen de volgende acties ondernemen. Elke maand een nieuwsbrief sturen, we gaan de website updaten en meer gebruiken. Veel informatie staat op onze Facebook pagina. Volg jij ons al? Zo niet, je kan ons vinden onder HSV The Eagles Deventer. Als je ons liked krijg je automatisch bericht van het nieuws. 
Start van het seizoen
Het weekend van 21, 22 en 23 maart was een groot succes voor  The Eagles. Op vrijdag was een gezellige pre-season borrel. Zaterdag hebben de Pupillen 1 hun oefenwedstrijd gewonnen van The Blue Hawks met 10-5. De dames hebben een succesvol toernooi gehad bij The Giants en de heren hebben een zeer geslaagde internationale driekamp georganiseerd bij The Eagles! 

Foto's
Op het terrein van The Eagles worden regelmatig foto's gemaakt. Deze worden vaak gebruik voor de website of op Facebook. Vind jij het niet prettig als een foto waar jij op staat hiervoor wordt gebruikt? Meld dit dan bij bestuur@hsveagles.nl 
Kom jij ook aanmoedigen?
zaterdag 12 april

10:00 Pupillen-WSB 
13:00 Aspirant-Uitsmijters
14:00 Junioren-Phoenix
zondag 13 april 2014
12:30 Dames -Zuidvogels
13:00 Senioren-Moorfielders
Speerpunt financieel gezond
Contributie verhoging
Tijdens de ALV is de contributie verhoogd met 10 euro per jaar voor alle spelende leden. Deze verhoging hebben we moeten doorvoeren omdat de bondsafdracht m.i.v 2014 verhoogd is met ruim 40%. De nieuwe contributies zijn te vinden op de website. Naar aanleiding van de input tijdens de ALV hebben we ook een contributiereglement opgesteld die ook op de website komt te staan. 

Regels kantine
Om te zorgen dat we een goede omzet draaien zonder boetes, hebben we een aantal regels opgesteld in de kantine.
1. Het is niet toegestaan zelf meegebracht eten of drinken te verkopen op het terrein van The Eagles.
2. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholische dranken te nuttigen op het terrein van The Eagles.
3. Het is wel toegestaan om traktaties uit te delen die geen concurrentie vormen voor de kantine. Dus wel taart/cake/broodje maar niet frituren of bakken in de keuken. 

Bestuur 2014
Boven: Robbert Journee, Lloyd Mantle
Onder: Jorieke Bakelaar, Chris Hoedt, Anna Geraedts, Marjolein Beumer, Melissa Davina

Kom jij ook aanmoedigen?zaterdag 19 april 2014
10:00 Pupillen-2 ESCA 
zaterdag 26 april 2014
14:00 Junioren-Hickory
zondag 27 april 
13:00 Senioren-ESCA 
Honk-en softbalvereniging The Eagles        

http://www.hsveagles.nl 
Facebook pagina: HSV The Eagles Deventer.   
https://www.facebook.com/hsveagles
Twitter: HSV The Eagles. 
http://www.twitter.com/hsveagles
              

Terug