Nieuwsbrief HSV The Eagles mei 2014
Sponsordag 3 mei 2014. 
Beste leden van The Eagles, 

Ons motto "Waarom moeilijk doen als het samen kan" werpt na 2 maanden al zijn vruchten af. Daarom staat deze nieuwsbrief grotendeels in het teken van alles wat we in deze eerste maanden al samen hebben bereikt. Op sportief vlak staan we er goed voor. Pupillen 1 en honkbal senioren staan zelfs bovenaan in hun competitie! Met zichtbaarheid zijn we ook druk bezig, op de foto hiernaast zien jullie het doek met onze naam erop die nu naast de ingang van ons complex hangt. En de komende maanden hebben we een aantal leuke evenementen in de planning waar we natuurlijk altijd handjes voor kunnen gebruiken. Het Nederlands Dames Softbalteam komt in juni naar The Eagles, we hebben nog 3 toernooien dit jaar en we zullen een aantal gezellige avonden organiseren voor onze leden. 
Heb jij nog verbeterpunten, ideeën of suggesties voor onze club, de kantine of het assortiment, laat het dan weten via voorzitter@hsveagles.nl

Marjolein Beumer.  
Voorzitter HSV The Eagles.
 
 
 
Speerpunt sport centraal
Begin juni zal het Nederlands Dames Softbalteam een clinic komen geven voor onze leden en scholieren in Deventer in de leeftijd van 9-11 en 12-15 jaar. De exacte datum en het programma zullen we nog communiceren. We zoeken nog mensen die willen helpen met het programma, huis aan huis flyers willen rondbrengen, op scholen willen promoten of de kantine willen bezetten. Geef je op via mldavina@hotmail.com De contacten zijn gelegd via Mary en we zijn er hartstikke trots op om het Nederlands Team te verwelkomen!

Een drankje en een hapje!
Elke week zijn er leden die de wedstrijden scheidsen en die de kantinedienst draaien. Zonder deze mensen zouden we geen wedstrijden kunnen spelen. Om iedereen met deze diensten te bedanken kan je wat te eten en te drinken halen in het clubhuis op kosten van de club. Daarnaast doen we over koffie en thee niet moeilijk. De bardienst noteert deze consumpties wel even voor de boekhouding.

Eagles op de Brink
Op woensdag 23 april hebben we tijdens de Nationale Sportweek op de Brink gestaan met een mobiele slagkooi. We wilden meer bekendheid geven aan onze vereniging en onze sport in Deventer. Dit is zeker gelukt. Het was een leuk dag met veel mensen in de slagkooi, van 5 tot 50 jaar oud. Er zijn ook al een aantal mensen komen kijken op de vereniging. Al met al een goed dag die mede mogelijk is gemaakt door de inzet van Lloyd, Jikke, Remko, Harry, Tom en meerdere pupillen! Super bedankt dat jullie er waren. 

Speerpunt communicatie
Heb jij de laatste tijd nog op onze website en Facebook gekeken? Hier zie je het laatste nieuws en leuke foto's. Ook staat er een erg leuk filmpje op van een wedstrijd van de pupillen 2 tegen Hickory. 
Mix toernooi 9 juni
Op 2e Pinksterdag hebben wij ons jaarlijkse mix toernooi voor al onze leden, familie, vrienden, collega's en geïnteresseerden. Ben jij er ook bij (met een team)?! Geef je dan op voor 1 juni via info@hsveagles.nl 
Vrienden van de Eagles
Steeds meer mensen worden Vriend van the Eagles. Dit kan je elk jaar weer opnieuw worden voor een donatie van 25 euro per jaar. Met het behaalde resultaat van 2013 hebben we 2 mooie nieuwe picknick tafels aangeschaft. Deze staan nu op ons terras. 

Truien trainers en coaches
Tijdens de ALV kwam de zichtbaarheid van onze trainers en coaches ter sprake. Wij zijn als vereniging erg blij met de inzet van al onze trainers en coachen en dit willen we ook laten zien. Daarom hebben al onze trainers en coaches een trui en shirt gekregen met coach erop, deze zijn mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Telstar.

Notulen bestuursvergadering
Elke drie à vier weken heeft het bestuur een bestuursvergadering. Wil jij de notulen hiervan ontvangen? Vraag ze dan op bij Jorieke via secretaris@hsveagles.nl 
Speerpunt financieel gezond
Dit seizoen hebben we een flink bedrag in de begroting staan voor sponsoring. Dit gaat erg goed, jullie hebben ongetwijfeld onze nieuwe sponsordoeken al zien hangen. Op 3 mei hebben we een leuke sponsordag gehad met onze sponsoren. We hebben een wedstrijd van pupillen 1 gekeken, uitleg over de club gegeven en foto's gemaakt. Zie onze website en Facebook voor een verslag en meer foto's die gemaakt zijn door Mirthe. 

Interview Perry Jansen
Samen zijn wij The Eagles! Daarom kan je elke nieuwsbrief iets lezen over 1 van onze leden. Deze keer hebben we Perry Jansen geïnterviewd, speler bij de aspiranten en voor zijn maatschappelijke stage is hij assistent-trainer bij pupillen 2. Hij speelt al 10 jaar en zijn lijfspreuk is: "Iedere nieuwe bal is weer een nieuwe kans". Hij is multi inzetbaar in zijn team maar pitcher vindt hij de leukste positie. Hij vindt safe zijn op een honk na een honkslag het leukst en zijn mooiste play was en grand slam home-run die zorgde voor de winnende punten. Wil jij meer weten over Perry? Ga dan naar onze website voor het volledige interview.  

Kom jij ook aanmoedigen?
zondag 17 mei 
12:30 Dames -Nieuwegein (2x)
13:00 Senioren-Blue Hawks
zaterdag 24 mei
10:00 Pupillen 2-Knickerbockers
15:00 Junioren-Moorfielders
zondag 25 mei 
13:00 Senioren-Radboud Rangers
Honk-en softbalvereniging The Eagles
Colmschaterstraatweg 3
7433 PR Schalkhaar

website:
http://www.hsveagles.nl 

Facebook pagina: HSV The Eagles Deventer.   
https://www.facebook.com/hsveagles

Twitter: HSV The Eagles. 
http://www.twitter.com/hsveagles

Terug