Nieuwsbrief HSV The Eagles oktober 2014Beste leden van The Eagles, 

Het is alweer een tijdje geleden dat er een nieuwsbrief is uitgekomen en in de laatste maand zijn er veel activiteiten geweest bij HSV The Eagles. Zo waren de MVP-verkiezing, klusdag en het Reunietoernooi drie succesvolle activiteiten. En op 27 november staat de vrijwilligersavond in de Schouwburg gepland waar wij genomineerd zijn voor de vrijwilligersprijs in de categorie sport. Helaas is het seizoen alweer voorbij en komen de wintermaanden er aan. Voor ons al bestuur weer het moment om na te gaan denken over seizoen 2015. Afgelopen seizoen hebben we met elkaar veel opgepakt, aangepakt en uitgevoerd. Graag willen we van jullie weten wat jullie van dit seizoen vonden en wat nog verbeterpunten zijn voor 2015, houdt je inbox in de gaten voor een enquête! Met deze input zullen we het jaarplan 2015 vorm gaan geven. Want..... SAMEN ZIJN WIJ THE EAGLES! Ook zullen er heel wat wijzigingen zijn in de bezetting van de trainers-coaches en het bestuur. Daarover meer in de nieuwsbrief van volgende maand. 

Marjolein Beumer.  
Voorzitter HSV The Eagles.
 
 
Speerpunt sport centraal
MVP verkiezing 2014
De MVP's zijn bekend! Op een erg gezellige zaterdag in oktober hebben we als vereniging samen het sportieve jaar afgesloten. Voor de jeugd was er een leuke barbecue en de junioren, senioren en recreanten sloten iets later aan. Pupillen 2 had al eerder een leuke afsluiting van het seizoen georganiseerd. 
Alle trainers en coaches zijn al vooraf geïnformeerd over de MVP verkiezing.Het hele jaar hebben zij opgelet wie er als speler/speelster goed zijn best heeft gedaan. Er waren 3 categorieën. 1.Most Valuable player 2. Beste slagman/vrouw en 3. zelf in te vullen categorie. 

Ieder team heeft flink zijn beste gedaan. Hier een opsomming van de MVP's van afgelopen seizoen. 
Recreanten: Flokkie The Fisherman Flokstra
Pupillen 1: allemaal MVP
Aspiranten: allemaal MVP
Junioren: Jorick Timmer 
Senioren: Sando Doornbos
Dames: Renske Doornbos- Bosman

Vrijwilligersverkiezing
Het college van B&W en de Vrijwilligers Centrale Deventer hebben ons uitgenodigd om aanwezig te zijn op de jaarlijkse Vrijwilligersavond, 27 november a.s. in de Deventer Schouwburg. Het Thema is Metamorfose. Het programma begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur zijn we welkom want we zijn genomineerd in de categorie Sport! We zijn er trots op dat we genomineerd zijn. Dat betekent dat we goed op weg zijn. Wij als Eagles zijn allemaal uitgenodigd. Het zou toch te gek zijn als al onze vrijwilligers meekomen? 
Kom jij ook?
Zondag 4 januari 

Eerste binnentraining in sporthal Schalkhaar.
Zondag 25 januari
Nieuwjaarsreceptie
Februari
Opknappen kantine
Bestuur 2014
Boven: Robbert Journee, Lloyd Mantle
Onder: Jorieke Bakelaar, Chris Hoedt, Anna Geraedts, Marjolein Beumer, Melissa Davina

Speerpunt communicatie
Er is al weer een seizoen voorbij sinds we onze drie speerpunten hebben neergezet. Nu kan het bestuur in beraad. Hebben we onze doelen gehaald? En waar moeten we ons in 2015 op focussen? De komende maanden gaan we bezig met het vormgeven van een nieuw jaarplan. Hou je mail in de gaten voor een uitnodiging om een enquête in te vullen over afgelopen seizoen want we willen graag van jullie weten hoe jullie afgelopen seizoen hebben ervaren. Terugkoppeling van de enquête zal plaatsvinden op de ALV in maart 2015. 
Zaaltraining
De pupillen zijn ondertussen al begonnen in de zaal maar de andere teams hebben nog even pauze tot januari. Alle honkbalteams gaat trainen op zondag in Sporthal Schalkhaar. De dames trainen op dinsdag in sporthal de Vlier. Vanaf 4 januari gaat iedereen weer beginnen! Heb jij er ook al zin in?! 
Herinrichting kantine
Op 11 november zijn een aantal leden bij elkaar gekomen om te praten over de herinrichting van de kantine. Hier stond vooral het gevoel van onze kantine centraal. In een drietal vragen zijn er leuke ideeën uitgekomen. Op de foto kun je lezen welk gevoel het moet hebben als je bij The Eagles binnen loopt. Vooral het plafond en de grootte van de ruimte zijn punten waar we aan moeten werken. Verder moet het meer Eagles worden! Heb jij nog ideeën of wil je meehelpen met de uitvoering? Mail dan naar mldavina@hotmail.com 

Eagle of the Year
Marco Jansen is Eagle of the Year! Jullie hebben allemaal een stem uitgebracht en Marco heeft de meeste stemmen ontvangen. Redenen genoeg maar hierbij de reacties van de stemmers: "Hij is er altijd en voor iedereen", "Hij is er altijd en je kan altijd op hem rekenen", "Hij heeft zich 2 jaar lang met ziel en zaligheid ingezet voor het team, vaak zonder een hap te eten staat hij al op het veld", "Zoveel geduld! Respect hoe hij met pubers om gaat". 

Speerpunt financieel gezond
Met het speerpunt financieel gezond hebben we veel richtlijnen op moeten zetten en is er een contributie verhoging geweest. Niet altijd leuk nieuws, maar om het speerpunt te halen moest er iets gebeuren. We kunnen nu zeggen dat we goede stappen hebben gezet om dit te realiseren. Wil je weten hoe goed, kom dan naar de ALV in maart!

Afmelden
We hopen natuurlijk dat iedereen ook aankomend seizoen weer lekker blijft honk-en softballen bij HSV The Eagles. Mocht je helaas toch stoppen, let er dan op dat je je vóór 1 januari afmeldt bij de ledenadministratie.
GEZOCHT WEDSTRIJDSECRETARIS
GEZOCHT per direct: wedstrijdsecretaris. Vind je het leuk om extra betrokken te zijn bij de Eagles? Ben jij administratief sterk, een echte regelneef of wil je dit leren? Of ken je iemand die dat is? Dan past deze rol echt bij jou. Het is ook mogelijk om een deel van de functie uit te voeren. Mail voorzitter@hsveagles.nl voor meer info!

Reunietoernooi 2014
Op 12 oktober is het Reunietoernooi 2014 weer geweest. De organisatie lag ook dit jaar weer in handen van Mary en Linda die de dag samen met vele andere vrijwilligers weer tot een succes hebben gemaakt! Een gezellige dag met onze huidige en oud-leden die zeker weer een vervolg gaat krijgen! 

DOE-dag
Op 18 oktober hebben weer een flink aantal leden van The Eagles de handen uit de mouwen gestoken tijdens de DOE-dag. Tijdens deze dag maken we de velden en de kantine weer klaar voor de winter zodat het complex er ook netjes bij ligt in de wintermaanden. Iedereen weer ontzettend bedankt voor jullie hulp! 
Honk-en softbalvereniging The Eagles
Colmschaterstraatweg 3
7433 PR Schalkhaar

website:
http://www.hsveagles.nl 

Facebook pagina: HSV The Eagles Deventer.   
https://www.facebook.com/hsveagles

Twitter: HSV The Eagles. 
http://www.twitter.com/hsveagles


This email was sent to softbaldames1@hsveagles.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HSV The Eagles · Colmschaterstraatweg 3 · Schalkhaar, Ov 7433 PR · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp