11 / 12

Korting op je zorgpremie via HSV Eagles

Korting op je zorgpremie via HSV Eagles

 

Eerder vertelden we je al dat het scoren met de Salland Clubactie is begonnen. Jij profiteert daarmee van een aantrekkelijke korting op je zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen, en als club scoren we een mooi bedrag voor in de clubkas. Dat kunnen we goed gebruiken. Goede actie dus. Het biedt onze leden een mooi voordeel bij een lokale zorgverzekeraar die staat voor goede zorg in onze regio. Al met al voldoende reden voor onze club om mee te doen.

 

VERGLIJKEN LOONT

Inmiddels zijn de premies van alle zorgverzekeraars bekend en kunnen we zien dat Salland Zorgverzekeringen een scherpe premie biedt voor een ruime zorgkeuze.

Niets moet, maar het loont om eens te vergelijken. Onze tip, maak eens een paar minuten vrij om je premie te berekenen via de speciale pagina voor onze club: www.salland.nl/hsveagles. Via de button ‘Direct profiteren’ kun je jouw pakket samenstellen en eerst vergelijken met wat je nu betaalt. Salland Zorgverzekeringen biedt heel wat voordelen t.o.v. andere zorgverzekeraars, zie ook het volgende overzicht.

 

 

Bovenstaand overzicht is zelfs nog exclusief de 7% korting op de basisverzekering, aanvullende verzekering én tandverzekering die je via onze club krijgt. Je sluit bij Salland al een zorgverzekering af vanaf € 76,38 per maand. Bekijk alle premies overzichtelijk op een rij op: www.salland.nl/hsveagles.

 

 

 

De korting geldt niet alleen voor jou als lid van onze club maar ook voor alle gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres. Ouders van kinderen die sporten, maar zelf geen lid zijn, kunnen dus ook profiteren. En kinderen tot 18 jaar kunnen gratis gebruik maken van de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. De overstap is simpel, want Salland Zorgverzekeringen zorgt er automatisch voor dat de huidige zorgverzekering wordt opgezegd. Al verzekerd bij Salland? Ook dan kun je overstappen naar onze clubcollectiviteit. Maar wacht niet te lang, aanmelden kan nog tot en met 31 december dit jaar!

 

Een Eagle stapt over

Vorig jaar stapte bestuurslid Anna Geraedts (spelend bij de dames) over naar Salland Zorgverzekeringen in het kader van de Salland Clubactie. Zij was via haar werk collectief verzekerd bij Agis. ''Ik heb vorig jaar de premies van Salland en Agis naast elkaar gelegd en vergeleken. Hieruit bleek dat ik bij beide verzekeringen vrijwel hetzelfde maandbedrag zou kwijt zijn. Ik kon dus voor de makkelijkste optie kiezen en blijven waar ik zat, of ik kon onze vereniging helpen door over te stappen. Uiteindelijk heb ik voor mijn Eagles hart gekozen en ben overgestapt.'' Omdat ieder gezinslid van een lid van HSV the Eagles die ingeschreven staat op hetzelfde adres ook kan profiteren van de clubcollectiviteit pakte de overstap van Anna extra voordelig uit. Haar partner, die al bij Salland Zorgverzekeringen klant was kreeg ook de korting op de zorgpremie!

 

 

 

JAAR LANG GRATIS LIDMAATSCHAP

 

Meld jij je via onze club aan bij Salland Zorgverzekeringen? Dan maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis lidmaatschap! Al verzekerd bij Salland via onze club? Dan hoef je niets te doen. Ook dan krijgen we een mooi bedrag bijgeschreven en maak jij kans op een jaar lang gratis lidmaatschap.

 

 

 

 

 

Meer informatie en aanmelden: www.salland.nl/hsveagles

 

Terug naar nieuws..