16 / 02

Mixtoernooi

Beste leden,
Graag nodigt Honk- en Softbalvereniging The Eagles al haar leden (en familie en vrienden van de leden!) uit om op 17 maart a.s. deel te nemen aan het super gezellige mixtoernooi. Op deze dag zullen we, gemixt door elkaar heen, gezellige en sportieve soft- en honkbalwedstrijden spelen. Voor jong en oud, voor ervaren en minder ervaren spelers. Gezelligheid en veel fun staat hierbij voorop.

Op 17 maart beginnen we rond 10 uur (tot ca 15 uur). Er zullen verschillende wedstrijden worden gespeeld, het schema wordt gemaakt zodra alle aanmeldingen bij ons binnen zijn. Reageer daarom graag zo snel mogelijk, dan kunnen wij ermee aan de slag om een leuke indeling te maken. Graag uiterlijk voor 25 februari a.s. Als je je opgeeft, laat dan gelijk even weten hoe goed je kunt honk-/ softballen. Dat is voor ons belangrijk voor de indeling van de teams (note: je kunt je ook als team opgeven, laat dan even weten wie er allemaal in dat team zitten).
Voor een lunch (soep, broodje) wordt gezorgd. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij proberen om voor de kids een springkussen te regelen zodat ook zij zich ook goed kunnen vermaken. Tevens zijn er gesprekken om bijvoorbeeld een ijscokar van Talamini beschikbaar te krijgen!

Geef je zo snel mogelijk op door een reactie te sturen naar mixtoernooi@hsveagles.nl. We hopen namelijk dat ook JIJ erbij zal zijn!
Voor de duidelijkheid: ook familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd om óf te komen kijken óf zelfs mee te spelen!

Groetjes, ook namens het bestuur, van het "mixtoernooi regelteam"
Robin, Renske, Pamela & Joriek

Terug naar nieuws..