11 / 04

Muurschildering zondag 12 april, komt allen!

Zondag 12 april, morgen dus al, is het dan zo ver.... De nieuwe muurschildering in onze kantine wordt aangebracht!!!

Tijdens de NL Doet dag op 21 maart, een groot succes, hebben we hiervoor de basis gelegd door rode en witte vlakken op de muren en deuren aan te brengen. Daar hebben een hele hoop leden fantastisch aan bijgedragen (zie ook onze Facebook pagina).

Het belangrijkste gedeelte, de muurschildering met skyline van Deventer en honkballers, wordt op zondag 12 april aangebracht door Egbert Scheffer van Egbert.EGD (www.egbertegd.nl)! Egbert is Deventer's meest bekende graffiti artiest en je hebt in onze stad vast al het nodige werk van hem gezien. Ook geeft Egbert diverse creatieve workshops voor jong en oud.

 

We zijn heel blij dat Egbert onze kantine zo mooi gaat opknappen en kijken uit naar zijn komst. Ben jij nou benieuwd hoe het maken van zo'n muurschildering met graffiti en verf nou in z'n werk gaat? Kom dan vooral op zondag 12 april kijken!!!! Egbert is vanaf 10.00 uur morgenochtend bij onze club aanwezig en het zal zeker tot een uur of 3 gaan duren. Ook de dames spelen hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen en wel direct om 10.30 uur. Reden genoeg dus om morgen je zondag door te brengen bij The Eagles!!!! Vergeet vooral je zonnebril niet want het zonnetje zal er ook zijn ;)

Terug naar nieuws..