2 / 10

Unieke actie Vrienden van

De familie Merfol heeft een unieke actie ondernomen in het kader van de Vrienden van The Eagles! De Merfoltjes hebben als familie een derde picknicktafel op ons terras mogelijk gemaakt. Door deze actie hebben we nu de gewenste drie picknicktafels op ons terras staan. 
Het initiatief kwam van Gaby Merfol; "Ik wilde graag iets extra's voor de club doen en vond een extra picknicktafel heel belangrijk. De eerste twee picknicktafels waren zo'n succes dat er op drukke dagen bijna geen ruimte was voor iedereen aan de tafels. Ik ben blij dat we dit als familie voor de vereniging kunnen doen." Ook het bestuur wilde graag een derde picknicktafel aanschaffen maar er was nog te weinig financiële ruimte voor. Daarom is het bestuur extra blij met het initiatief van de Merfoltjes.
Vanaf volgend seizoen kun je de 'Merfoltjes picknicktafel' herkennen aan een naamplaatje. Het bestuur bedankt, namens de hele vereniging, de familie Merfol voor deze unieke actie!!!

Wil jij ook iets speciaals doen voor de vereniging en/of Vriend van The Eagles worden? Kijk dan op de website onder het kopje Vrienden van (www.hsveagles.nl/eagles/vriendenvan) en/of stuur een mailtje met je idee naar vriendvan@hsveagles.nl

Terug naar nieuws..