23 / 01

Vrienden zoeken Vrienden

Vrienden zoeken Vrienden

Ben jij al Vriend van the Eagles? Steeds meer leden, en familie van leden, wel!

Even geleden heeft het bestuur De Vrienden van the Eagles actie opgezet. Iedereen met een Eagles hart kan lid worden van de "Vrienden van the Eagles" club! Deze actie heeft als doel om extra geld in te zamelen en te besteden aan iets waar alle leden profijt van hebben. 

Een aantal Vrienden van heeft voorgesteld om het geld te besteden aan de aanschaf van picknicktafels voor ons mooie terras. Heerlijk om in de zomer je drankje aan te drinken na een wedstrijd en ook een fijne plek om te zitten voor het publiek. Om het bedrag voor de picknicktafels bij elkaar te krijgen zijn er nog meer Vrienden van nodig! Wil jij deze picknicktafels mee financieren? 

Word dan nu lid van de Vrienden van the Eagles club! Onder het kopje "Vrienden van" kun je vinden hoe je lid kunt worden van de Vrienden van the Eagles club. 

Je kunt in je aanmelding aangeven dat je mee wilt doen aan de actie van de picknicktafels, maar je kunt natuurlijk ook een eigen initiatief voor de besteding van het geld kiezen. Bovendien krijgen de eerste 20 Vrienden van zo'n mooi t-shirt van onze sponsor Telstar! Dus geef je snel op!

Terug naar nieuws..