Zondag 6 april 2014

Oefenwedstrijd Eagles - Caps

De oefenwedstrijden zitten erop. Onze voorbereiding op competitie 2014 is goed verlopen.

Vandaag was het passen en meten en van alles uitproberen. Het ging niet soepel in de eerste 4 inningen, maar daaraan was het gewoon turbo aanzetten en de wedstrijd winnend afsluiten.

Volgende week gaan we voor de punten thuis knallen tegen Moorfielders om 13.00 uur. Hierbij word je uitgenodigd om te komen kijken.

Zondag 30 maart 2014

Door Gio

Vandaag hebben we onze oefenwedstrijd gespeeld tegen Blue Hawks uit Zwolle. We begonnen goed maar na de eerste inning ging het erg moeizaam. Het werd een lange wedstrijd. Pas in de 7e inning begonnen de heren aan een dodelijke offensief. Er werd gewonnen met 9-17 na ruim 4 uur.

Na de wedstrijd kwam een oud trainer/coach uit Curaçao naar me toe om me te complimenteren omdat wij een vrouw in ons team hebben. Hij was eerlijk en zei tegen zijn vrienden toen ze aan kwamen: Hè swa…kijk daar eens nou, een vrouw op positie 3. Ze moesten lachen, maar gaven toe na de wedstrijd dat ze blij verrast waren om te zien hoe goed Jessica haar mannetje stond tussen al die kerels. Ze is goed swa, waren zijn laatste woorden. Ik weet het swa, zei ik terug.

Blue Hawks - Eagles

Zondag 23 maart 2014

Internationale 3 kamp WSB en Squales

Afgelopen weekend was het eindelijk zover.

Na weken intensief te hebben getraind in de zaal waren alle spelers eraan toe om weer in het buitenlucht bezig te zijn met honkballen. Afgelopen weekend zijn we van start gegaan met een reeks van oefenwedstrijden als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Er werd een Internationale 3 kamp gespeeld tegen WSB Apeldoorn en Squales uit Frankrijk. De sfeer onderling was top en hoewel de communicatie met de Fransen voor een groot deel in het Spaans werd gedaan is alles prima verlopen. Het weer zat ons een beetje tegen, maar we hebben gelukkig kunnen honkballen.

Onze eerste wedstrijd tegen WSB ging bovenverwachting. We hebben een solide wedstrijd gespeeld en gewonnen. Ook tegen de Fransen hebben we een prima wedstrijd gespeeld en gewonnen. Na de wedstrijden hebben we heerlijke BBQ van Stokes BBQ kunnen nuttigen om daarna tot laat in de avond in de kantine te blijven hangen.
Zondag hebben we nog een wedstrijd gespeeld tegen Squales en verloren met 5-9.

Al met al hebben we een succesvol weekend beleefd met veel gezelligheid en top honkbal momenten. De Fransen waren zeer tevreden over het gehele weekend en komen graag volgend jaar terug.

Internationale 3-kamp