TRAININGEN: Vrijdag 19:00 – 21:00

TRAINER/COACH: Eelco Wagenvoort

Lekker actief bij het Recreatief Softbalteam – Lekker een balletje slaan, maar niet twee keer per week trainen en een dag in het weekend kwijt zijn aan een wedstrijd? Kom dán bij het recreatieve softbalteam van HSV The Eagles!

In ons softbalteam spelen mensen die zeer betrokken zijn bij honk- en softbal. Vaak zijn het ouders van kinderen die bij de club spelen óf honk- en softballers die het door werk of andere redenen wat rustiger aan willen doen. Het team bestaat uit een mix van mannen en vrouwen die één keer per week op een avond trainen. De trainingsavond/tijd wordt elk jaar gezamenlijk door het team bepaald; afgelopen seizoen was dat 1,5 uur op de vrijdagavond.

Wij spelen niet in competitieverband, maar laten onze softbalvaardigheden zien tijdens toernooien. Gemiddeld spelen we in het seizoen één toernooi per maand, meestal in de regio. Een toernooi bestaat uit 3-4 wedstrijden van elk 45 minuten. De gezelligheid en enthousiasme voor het spel is ook tijdens de toernooien goed merkbaar. Want is het team niet compleet, dan worden spelers van teams uitgewisseld om zo toch de wedstrijd te kunnen spelen. Het zijn altijd gezellige evenementen en bovendien leer je zo ook andere clubs en spelers beter te kennen. Daarnaast organiseert ons eigen recreanten team een jaarlijks toernooi, het “Sergio Zaffuto HSV Eagles Mixed Recreanten Toernooi”. Deze wordt meestal net vóór de zomerstop georganiseerd en is dus een mooie afsluiting voor de vakantieperiode. Wederom een sportieve en gezellige dag! Lijkt het jou óók leuk om bij ons te komen softballen en ben je 19 jaar of ouder?

Dan ben je van harte welkom om een keer een training mee te maken. Graag tot ziens!


Wil jij een keer meetrainen? Vul hieronder u gegevens in …

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Ook bewaren wij uw gegevens niet langer dan nodig.