Lavorista - sponsor HSVEagles

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE SPONSOREN

Eén doel, één gevoel. HSV The Eagles is een vereniging die van jong tot oud ‘prestatie & plezier’ combineert. Dit motto dekt voor een groot deel de lading van de club.
HSV The Eagles streeft ernaar om van jong tot oud een balletje op niveau te kunnen slaan en slaagt hier uitstekend in. Maar, naast gedrevenheid en sportiviteit is er bij HSV The Eagles ook ruim aandacht voor tal van andere activiteiten waarbij plezier, gezelligheid en betrokkenheid voorop staan. Denk aan feesten en toernooien. Allemaal door vrijwilligers georganiseerd!

FINANCIËLE MIDDELEN

Bij HSV The Eagles heerst een gezond financieel beleid. Er komen echter meer kosten bij een vereniging kijken en het zijn nu juist die extra inkomsten die ervoor kunnen zorgen dat er bijvoorbeeld goede faciliteiten worden gecreëerd voor sport op niveau of dat er nieuw materiaal kan worden aangeschaft. HSV The Eagles prijst zich daarom gelukkig met de trouwe sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen.

SPONSORING: WAT ZIT ER VOOR U IN?

Sponsoring van The Eagles werkt tweezijdig: de sponsor die geeft, krijgt er ook wat voor terug! Wilt u op een sportieve wijze werken aan uw naamsbekendheid, sla dan nu uw slag!

HSV The Eagles biedt mogelijkheden om uw naamsbekendheid te vergroten, klanten te werven of te netwerken met andere ondernemers.

Mogelijkheden hiertoe zijn o.a:
– Bordreclame
– Evenementensponsoring
– Sponsorpakketten
– Vrienden van HSV The Eagles

Vragen? Wij helpen u graag verder!
Meer informatie kunt u verkrijgen via de PR- en Sponsorcommissie.

Mailen kan ook

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Ook bewaren wij uw gegevens niet langer dan nodig.

e-Boekhouden.nl