Bestel jij in deze tijden ook ineens zoveel online? Of deed je dat altijd al. Hoe dan ook, lekker blijven doen. Met jouw online bestelling kan onze vereniging namelijk wat extra bijverdienen. En dat is in deze tijd natuurlijk meer welkom dan ooit.

  • Hoe werkt het?
  • Wil jij iets online bestellen?
  • Ga dan eerst naar deze link:

HSV Eagles Sponsorpagina

Bovenstaande link leidt je naar onze eigen ‘sponsorpagina’. Vanaf dat punt selecteer je de webwinkel waar je iets wilt bestellen. Heb je besteld? Dan krijgt onze club (afhankelijk van de webwinkel) een bepaalde commissie. Hier hoeven wij dus verder niets voor te doen! Als we allemaal onze online bestellingen via deze route doen, kan onze club dus slapend rijk worden!

Voorbeelden van webwinkels

Let op!

Het kan zijn dat je telefoon/tablet je automatisch doorstuurt naar een voor die webwinkel geïnstalleerde app op de telefoon (bijvoorbeeld Bol.com). Wanneer je dan je bestelling alsnog via die app plaatst, ontvangen wij geen commissie! 

Tip:
Sla deze link op als favoriet op je telefoon. Vervolgens kan je deze zelfs op je startscherm zetten. Dat maakt het ‘makkelijker’ om hem ook daadwerkelijk te gebruiken.