The Eagles gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de afronding van de slagkooi en nieuwe slaghekken. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat!

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden (tot junioren) zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Tijdens de trainingen zullen er verkoopboekjes en ‘niet-thuiskaartjes’ uitgedeeld worden. Voor de junioren en senioren zullen we een de online omgeving delen, van waaruit je een bericht naar al je contacten kan sturen om hen te vragen loten te kopen.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Win-acties

Om jullie te stimuleren om zoveel mogelijk loten te verkopen, hebben we leuke acties bedacht! Met de loten verkoop kunnen we dus niet alleen als vereniging geld ophalen, maar kunnen jullie ook een leuk extraatje voor je team binnenhalen!

Beeball, pupillen, aspiranten

  • Hoe meer loten jullie verkopen, hoe meer leuks jullie als team ontvangen!
  • 150 loten per team; jullie hele team krijgt een sportshirtje met ons logo erop.
  • 250 loten per team; jullie gaan met het hele team naar een indoor slagkooi. Daar krijgen jullie een geheel verzorgde middag met eten, drinken en heel veel honkbal.
  • 300 loten per team; jullie gaan met het hele team naar een indoor slagkooi, maar krijgen ook allemaal een sportshirt met ons logo.
  • 600 loten per team; jullie team krijgt zowel de sportshirts met ons logo, als een clinic van een goede trainer/speler.

Junioren, senioren, dames en recreanten

  • Per 250 loten krijgt het team 150 euro om te besteden aan een teamuitje. Dit houdt dus in dat je voor 500 verkochte loten 300 euro krijgt voor een uitje!
  • Mocht je als team niet de 250 loten halen, maar haal je in je eentje wel 25 loten op; dan krijg je een drankkaart van 15 euro die je in de kantine kunt gebruiken.

Daarnaast zijn er ook nog enkele landelijke verkoopacties waar je aan mee kunt doen:

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/winacties

Belangrijke data:

Houd rekening met de onderstaande belangrijke data van deze actie.

Tussendoor willen we jullie natuurlijk op de hoogte houden van hoe wij het doen. Houd Facebook in de gaten voor de tussenstand!